Landerijenburo

Landerijenburo


Rust, ruimte en betrouwbare bemiddeling
U wilt privacy en woongenot. Rust en ruimte in een streek die alle gemakken van de bebouwde kom op steenworp afstand heeft. Ervaring met bouwtechnische aspecten van een boerderij is moeilijk te vinden. Makelaars verkopen en kopen nu eenmaal vaker binnen de grenzen van steden en dorpen.
Landerijenburo C. Winkelhorst niet! Het landerijenburo is voornamelijk bedoeld als makelaardij voor het buitengebied. Taxaties, bemiddeling en advies zijn gediplomeerd met een rijke ervaring als achtergrond.
En dat is zo belangrijk, want een huis kopen in een landelijke omgeving is heel iets anders dan binnen de bebouwde kom!

En de boer, hij ploegde voort
Dat gaat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. De agrarische wereld staat vandaag de dag bol van regels en quoteringen. De stapel formulieren die dit met zich meebrengt is torenhoog geworden. Uw inkomen daarentegen daalt.Dat is nog maar een klein onderdeel van alle zaken die u het moeilijk maken het hoofd boven water te houden.
Landerijenburo C. Winkelhorst geeft u adviezen waarmee u de toekomst weer helder voor u gaat zien. Ook als het gaat over het aan – en verkopen van agrarische productie rechten als de mest ? en melkrechten.Bent u tot het besluit gekomen uw boerderij te verkopen dan wilt u dat zo snel mogelijk en tegen een goede prijs doen.
Landerijen buro C. Winkelhorst adviseert, begeleidt en bemiddelt bij onteigening, planschade en nadeel compensatie. U wordt op adequate wijze begeleidt tijdens de procedure.
Landerijenburo C. Winkelhorst heeft de branche organisatie van vastgoedadviseurs en makelaars achter zich staan. Dat betekent toegang tot grote bestanden en databanken met woningzoekenden. Die worden dagelijks geraadpleegd door andere makelaars.Dat betekent voor u een snelle afhandeling van zaken. Of u nu koopt of verkoopt!

Emigreren? Wij kennen de weg
Emigreren, dat is een hele stap. U zoekt een omgeving waar een overheid is die u meer vrijheid geeft. U werkt voor een betere toekomst.
Landerijenburo C. Winkelhorst beschikt over betrouwbare adressen in het buitenland. Hiermee helpen wij voorkomen dat uw sprong zo min mogelijk in het duister is.
De landerijen die u achterlaat zijn bij ons in gediplomeerde handen. U heeft per slot van rekening al genoeg aan uw hoofd.

Privacy en woongenot. Voor koper en verkoper.