Makelaardij

Makelaardij


Goed en grondig in zaken
Een woning is meer dan zo maar een huis. Het gevoel thuís te zijn is de meerwaarde van een woning. Dan is het belangrijk dat vanaf het moment van aankoop u dat gevoel meteen heeft. Daarvoor neemt u een betrouwbare makelaar in de arm.Makelaardij C. Winkelhorst stelt al uw persoonlijke voorkeuren centraal.
Een woning koopt u niet even op een woensdagmiddag. Het is waarschijnlijk dé belangrijkste aankoop in uw carrière. Vandaar dat een betrouwbare en objectieve makelaar een must is.Makelaardij C. Winkelhorst is lid van de LMV en staat ingeschreven in het register van de Stichting Register Taxateurs Onroerende zaken. Om hiervan lid te blijven moet er aan tal van strenge eisen voldaan worden. Een strikte gedragscode is dagelijkse kost voor leden van deze stichting.Voor de overheid verricht het Landerijenburo en de makelaardij taxaties voor aan te kopen onroerend goed door het ministerie van Landbouw Natuur en Visserij.

Ontroerend goed in onroerend goed
Als onafhankelijk en dus objectief taxateur voert Makelaardij C. Winkelhorst op verzoek ook bouwtechnische onderzoeken uit. De bouwkundige toestand van een woning wordt vastgelegd in een inspectie rapport. Taxaties voeren we voor aankoop en verkoop uit, dat spreekt voor zich. Maar dat doet Makelaardij C. Winkelhorst ook bij bedrijfs-en familieoverdrachten of als er sprake is van een bedrijfsbeëindiging, verandering van bedrijfsvorm en finaciering.Zoals u ziet is er veel sprake van bedrijven in bovenstaande. Onze aandacht gaat daarbij voornamelijk uit naar de agrarische sector. U wilt uw bedrijf verkopen of u wilt een boerderij als woning aankopen. Kijk dan op onze pagina landerijenburo!

Zonder zorgen kopen en verkopen voor morgen
Makelaardij C. Winkelhorst is beëdigd als makelaar O.Z. en staat ingeschreven in het Register van de Stichting Register Taxateurs OZ. Professionaliteit is gegarandeerd!Daarnaast zijn er certificaten aanwezig voor onteigeningsdeskundige, W.O.Z. deskundige en A.O.G. taxateur.Om het verhaal compleet te maken bemiddelt en adviseert Makelaardij C.Winkelhorst bij pachtzaken, quotarechten, onteigening, planschade en nadeelcompensatie, emigratie en WOZ-zaken.Kortom een complete makelaardij om u op uw wenken te bedienen!!!!